Urządzenia i Akcesoria
Pork and chicken terrine
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
pork fillet cut into cubes (3 cm), slightly frozen300 g
-
chicken breast fillet cut into cubes (3 cm), slightly frozen200 g
-
brown onion (approx. 1), cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing4 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
white wine50 g
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra for garnishing50 g
-
dried cranberries plus extra for garnishing40 g
-
egg1
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
prosciutto (approx. 300 g)12 slices
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1164.9 mg
Białko
27 g
Kalorie
1053 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional cocktail sauce
5 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Pimm's fruit punch
2 godz. 20 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Prune and orange stuffing
10 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min