Urządzenia i Akcesoria
Pork and chicken terrine
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
pork fillet cut into cubes (3 cm), slightly frozen300 g
-
chicken breast fillet cut into cubes (3 cm), slightly frozen200 g
-
brown onion (approx. 1), cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing4 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
white wine50 g
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra for garnishing50 g
-
dried cranberries plus extra for garnishing40 g
-
egg1
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
prosciutto (approx. 300 g)12 slices
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1164.9 mg
Białko
27 g
Kalorie
1053 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Prune and orange stuffing
10 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Spiced red wine pears
45 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min
Pâtè with Riesling
3 godz.
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8 godz. 20 min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min