Urządzenia i Akcesoria
Boston baked beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
dried navy beans (see Tips)380 g
-
boiling water for soaking
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
speck cut into pieces (approx. 1 cm)200 g
-
fresh long red chilli cut into halves and deseeded if preferred1
-
dried basil1 tsp
-
molasses30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)10 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
Dijon mustard30 g
-
water350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1205.1 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
1669.1 kJ /
397.4 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
15.1 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
34.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4 godz. 15 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Hommus
15 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Plant-based béchamel sauce
10 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Tofu scramble
25 min
Harvest nut roast with gravy
1 godz. 30 min
Salsa verde
5 min
Aussie damper
45 min
Tomato and lentil dahl
35 min