Urządzenia i Akcesoria
Boston baked beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
dried navy beans (see Tips)380 g
-
boiling water for soaking
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
speck cut into pieces (approx. 1 cm)200 g
-
fresh long red chilli cut into halves and deseeded if preferred1
-
dried basil1 tsp
-
molasses30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)10 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
Dijon mustard30 g
-
water350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1205.1 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
1669.1 kJ /
397.4 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
15.1 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
34.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Freekeh salad with pickled avocado
25 godz.
Raw cauliflower tabouli
30 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 30 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Chopped vegetable salad
10 min
Kiwifruit jam
4 godz. 35 min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 godz. 15 min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 min
Lupin with broad bean salad
45 min
Quick herb paste
10 min
Coffee and cocoa toasted cereal
50 min
Rich tomato relish
2 godz. 15 min