Urządzenia i Akcesoria
Boston baked beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
dried navy beans (see Tips)380 g
-
boiling water for soaking
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
speck cut into pieces (approx. 1 cm)200 g
-
fresh long red chilli cut into halves and deseeded if preferred1
-
dried basil1 tsp
-
molasses30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)10 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
Dijon mustard30 g
-
water350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1205.1 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
1669.1 kJ /
397.4 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
15.1 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
34.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 godz. 5 min
Gluten free lentil wraps
3 godz. 40 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Salsa verde
5 min
Orange Campari marmalade
1 godz. 35 min
Leek quiche
1 godz. 20 min
Lupini cheese
3 godz. 20 min
Vegan gravy
40 min
Plant-based parmesan
5 min
Moreish mix (aka - the perfect snack mix)
3 godz. 30 min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min