Wersje kompatybilne
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chunky basil pesto dip dressing
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil leaves
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g raw cashews
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
- 110 g extra virgin olive oil
- 100 g lemon juice (approx. 2 lemons)
Warm chicken salad and chickpea soup
- 400 g pumpkin, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 550 g chicken breast fillet, cut into cubes (2 cm)
- 160 g couscous, rinsed and drained
- 150 g dried chickpeas
- 1 - 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 brown onions (approx. 300 g), cut into quarters
- 20 g olive oil
- 2 carrots (approx. 240 g), cut into pieces
- 3 - 4 garlic cloves
- 200 g turnip, cut into pieces
- 1100 g water
- 60 g pine nuts or raw cashews, toasted
- 150 - 200 g fresh baby spinach leaves
- 2 tbsp pitted black olives or Kalamata olives, sliced
- 1 Lebanese cucumber, peeled and cut into pieces
- 250 g cherry tomatoes (1 punnet), cut into halves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4472.5 kJ / 1064.9 kcal
- Białko
- 52.2 g
- Węglowodany
- 47.4 g
- Tłuszcz
- 71.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.8 g
- Błonnik
- 18.3 g
- Sód
- 1164.4 mg
Alternatywne przepisy
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Charred leek gulai sayur
No ratings
Sunday morning breakky bake
1 Std. 15 Min
Chicken velouté meal
40 min
Berry mousse
5h
Cherry delight
15min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Black forest pudding
1 Std. 15 Min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 Std. 15 Min
Pear blueberry quinoa crumbles
35min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5min