![Mushroom freekeh risotto with spring onion oil Mushroom freekeh risotto with spring onion oil](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73a1d2dd-bca2-4e00-8049-07758bf11ad1/Derivates/5c3d1248-e84c-4044-bb96-1f40870d4583.jpg)
Wersje kompatybilne
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Spring onion oil
- 1 bunch spring onions/shallots
- 250 g olive oil
Mushroom freekeh
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cracked freekeh
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g fresh mushrooms, of choice, cut into slices (see Tips)
- 700 g water
- freshly squeezed lemon juice, to serve
- ground black pepper, to serve
- spring onion/shallot, sliced, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2286.3 kJ / 544.4 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 46.4 g
- Tłuszcz
- 33.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 7.1 g
- Sód
- 489.8 mg
Alternatywne przepisy
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24h 40min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Miso kraut
168h 20min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 godz.
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Pumpkin and ginger soup
35 min