Torta di quinoa con cannellini

Torta di quinoa con cannellini

4.5 11 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
5 porzioni

Składniki

  • 1 dose di pasta sfoglia come da Libro "Le mie ricette con Bimby"
  • 60 g di caciotta a pezzi (2 cm)
  • 15 g di scalogno mondato e a pezzi
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 60 g di pancetta affumicata a cubetti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di fagioli cannellini in scatola o lessati (vedere consigli)
  • 1 pizzico di sale
  • 2 uova
  • 60 g di chicchi di quinoa cotti (vedere consigli)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 671 kcal / 2807 kJ
Białko 16.6 g
Tłuszcz 49.5 g
Węglowodany 42.4 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...