Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di acqua
- 4 filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (125 g l'uno)
- 250 g di barbabietola rossa cotta
- 30 g di pane bianco
- 1 cucchiaio di aceto di lamponi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di cumino in polvere
- 30 g di cipolla rossa
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1296 kJ / 309.8 kcal
- Białko
- 24.4 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1óra
Salmone miele e yogurt greco
40 Min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 Min
Salmone all'arancia con agretti
40 Min
Tranci di pesce spada con salsa all'ananas
1h 20min
Palamita in crema di finocchio
35p
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 Min
Insalata salmone, spinaci, noci e melagrana
40 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35p