Tartinade de champignons amande-muscade

Tartinade de champignons amande-muscade

3.5 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 bocal

Składniki

  • 400 g de champignons de Paris frais brossés et coupés en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 2 c. à soupe bombées de purée d'amande blanche
  • 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 16 g
Kalorie 1973 kJ / 475 kcal
Tłuszcz 40 g
Błonnik 11 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...