Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe bombées de purée d'amande blanche
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1973 kJ / 475 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Pâté végétal
3h 50 min
Gâteaux de champignons
1h 15min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15min
Crème aux noix de cajou et aux herbes
8 Std. 15 Min
Houmous noix de cajou, à la moutarde et au miel
1h 10min
Houmous de châtaigne à l'orientale
10 min
Pannacotta parmesan
2h 20 min
Chutney de poivrons au safran
55min
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15min
Glace à la moutarde
12hod.
Pesto persil-amande
10 min