Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'amandes émondées
- 1 gousse d'ail
- 100 g de pain blanc, la mie seulement
- 40 g d'huile d'olive
- 220 g d'eau
- 200 g de lait d'amande
- du sel
- du poivre moulu
- ½ pomme, Granny Smith, coupée en dés
- raisin blanc (1 petite grappe)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2059 kJ / 496 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 41 g
Alternatywne przepisy
Sangria blanche aux agrumes
10min
Sorbet au citron et au limoncello
4h 10min
Gaspacho tomates ananas
1h 5min
Gaspacho d'abricot au thé et gingembre
1h 15min
Carpaccio de canard aux agrumes
12h 30min
Gaspacho concombre et pomme
10min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Velouté de concombre aux noix
10min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 Min
Mousse citron vert-basilic
2h 30min
Gaspacho de melon
10min