Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le sorbet au fromage blanc
- 100 g de sucre en poudre
- 350 g d'eau
- le jus d'un citron jaune
- 250 g de fromage blanc, 0% m.g.
La soupe de mangue
- 50 g de sirop d'agave
- 400 g de mangue, coupée en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 958 kJ / 225 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 50.5 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 Min
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15 Min
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3 Std. 20 Min
Velouté avocat et lait de coco
15 Min
Effiloché de canard aux pêches
1 Std.
Gaspacho de betterave
10 Min
Gaspacho de melon
10 Min
Gaspacho concombre et pomme
10 Min
Soupe de mangue au citron vert
20 Min
Soupe de fraise à la menthe
15 Min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40min
Douceur mangue-Passion
15 Min