Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de baies roses
- 200 g de betterave cuite, coupée en morceaux
-
200
g de yaourt nature
lub 200 g de fromage blanc nature - ½ c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 150 kJ / 36 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrines "toutes vertes"
30 min
Salade d'été
10min
Verrines bretonnes au lait ribot
30 min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1 godz. 15 min
Dip d'asperges blanches
15min
Salade de champignons aux deux citrons
1 godz. 15 min
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25min
Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices
2 godz. 30 min
Verrine saumon-endive
10min
Carottes parfumées
5 min
Mousse au chocolat magique
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min