Sauce rose au yaourt
TM31 TM5 TM6

Sauce rose au yaourt

4.4 (11 ocen)

Składniki

  • 5 g de baies roses
  • 200 g de betterave cuite, coupée en morceaux
  • 200 g de yaourt nature
    lub 200 g de fromage blanc nature
  • ½ c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à soupe de vinaigre balsamique

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
150 kJ / 36 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy