Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de baies roses
- 200 g de betterave cuite, coupée en morceaux
-
200
g de yaourt nature
lub 200 g de fromage blanc nature - ½ c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 150 kJ / 36 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartinade tchèque
10 min
Petits sablés au pesto rosso
2h
Rillettes de sardine à la coriandre
5 min
Taboulé, poulet au curry
55 min
Brochettes de cabillaud et chorizo, quinoa aux légumes et velouté poivron feta (Plaisir)
45 min
Terrine de chèvre aux olives
3 Std. 20 Min
Le Green Juice paléo
10 min
Pancakes au son d'avoine
12 godz.
Gaspacho de betterave
10 min
Tartinade de fromage frais et de radis
5 min
Rillettes allégées de poulet au curry
1 Std. 5 Min
Mousses de betterave en deux façons
15min