![Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/21C26080-F221-4A5D-9925-A95B5AEA827B/Derivates/7FE3E78C-568B-4545-81CC-EFD13474B918.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, preferably organic, zest and juice
- 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
- 100 g shallots, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 100 g leek, white part only, cut in pieces
- 20 - 30 g fresh ginger, peeled (opcjonalnie)
- 100 g celery stalks, cut in pieces
- 350 g frozen green peas
- 450 g water
- 2 tsp salt
- 400 g broccoli florets
- 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g single cream, approx. 18% fat, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2782 kJ / 664 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 9.4 g
Alternatywne przepisy
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 Min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min