Urządzenia i Akcesoria
Noodle soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
onions cut into halves40 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
thin dried pasta for soups (e.g. fidelini)100 g
-
250 g crushed tomatoes, cannedtomatoes cut into pieces250 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
2 stock cubes (each for 0.5 l), meat or vegetablestock paste, homemade meat or vegetable2 heaped tsp
-
ground cumin (opcjonalnie) to taste½ - 1 tsp
-
water800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
568 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 min
Cucumber soup with prawn skewers
35 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Berry foam
10 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Potato goulash
1 godz.
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 min
Minestrone
45 min
Spicy Pork with Tomatoes
35 min
Noodle soup
35 min