Urządzenia i Akcesoria
Noodle soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
onions cut into halves40 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
thin dried pasta for soups (e.g. fidelini)100 g
-
250 g crushed tomatoes, cannedtomatoes cut into pieces250 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
2 stock cubes (each for 0.5 l), meat or vegetablestock paste, homemade meat or vegetable2 heaped tsp
-
ground cumin (opcjonalnie) to taste½ - 1 tsp
-
water800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
568 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Soft Cake with Salted Caramel
1 godz. 40 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Potato cakes
45 min
Vegetable stock paste
50 min
Crab briks
35 min
Potato goulash
1 godz.
Hot Dog Rolls
55 min