Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g couscous
- 1 piece fresh ginger (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1500 g chicken pieces (thighs, drumsticks and breast cut into quarters), skinless and boneless
- 20 g olive oil
-
100
g raisins
lub 100 g dried apricots, cut into pieces - 1 ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground turmeric (opcjonalnie)
- 2 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 700 g water
- 1 - 2 pinches saffron
- 600 g red onions, cut into slices (5 mm)
- 240 g dried chickpeas, soaked in 800 g water the day before, rinsed and drained
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2832 kJ / 677 kcal
- Białko
- 63.4 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
Alternatywne przepisy
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Crêpes with herbs
1h
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25min
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5min
Pollock Croquettes with Olives
1hod. 40min
Veracruz Fish
30 min
Seafood rice
1hod. 15min
Bread stew with tomato and onion
Brak ocen
Chicken tagine with honey and prunes
40min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Apple punch
30 min