Urządzenia i Akcesoria
Chicken with couscous and saffron
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
couscous250 g
-
fresh ginger (2 cm)1 piece
-
garlic cloves2
-
chicken pieces (thighs, drumsticks and breast cut into quarters), skinless and boneless1500 g
-
olive oil20 g
-
100 g dried apricots, cut into piecesraisins100 g
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground turmeric (opcjonalnie)½ tsp
-
salt2 tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
water700 g
-
saffron1 - 2 pinches
-
red onions cut into slices (5 mm)600 g
-
dried chickpeas soaked in 800 g water the day before, rinsed and drained240 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
63.4 g
Kalorie
2832 kJ /
677 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Couscous with Chicken and Lamb
1 Std. 10 Min
Lemon chicken
50 Min
Chicken casserole with saffron and orange
1 Std. 35 Min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Chicken with almonds and raisins
30 Min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45 Min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min