Urządzenia i Akcesoria
Chicken with couscous and saffron
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
couscous250 g
-
fresh ginger (2 cm)1 piece
-
garlic cloves2
-
chicken pieces (thighs, drumsticks and breast cut into quarters), skinless and boneless1500 g
-
olive oil20 g
-
100 g dried apricots, cut into piecesraisins100 g
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground turmeric (opcjonalnie)½ tsp
-
salt2 tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
water700 g
-
saffron1 - 2 pinches
-
red onions cut into slices (5 mm)600 g
-
dried chickpeas soaked in 800 g water the day before, rinsed and drained240 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
63.4 g
Kalorie
2832 kJ /
677 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Shrimp Sauté
25 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Okra and meat stew (bamia)
1 godz.
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 godz.
Seafood rice
1 godz. 15 min
Spiced garlic prawns and calamari
15 min