Urządzenia i Akcesoria
Chicken with couscous and saffron
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
couscous250 g
-
fresh ginger (2 cm)1 piece
-
garlic cloves2
-
chicken pieces (thighs, drumsticks and breast cut into quarters), skinless and boneless1500 g
-
olive oil20 g
-
100 g dried apricots, cut into piecesraisins100 g
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground turmeric (opcjonalnie)½ tsp
-
salt2 tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
water700 g
-
saffron1 - 2 pinches
-
red onions cut into slices (5 mm)600 g
-
dried chickpeas soaked in 800 g water the day before, rinsed and drained240 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
63.4 g
Kalorie
2832 kJ /
677 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Feta Pasta
50 Min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min
Chicken with tomato sauce
1 Std.
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Chicken with bulgur and vegetables
3 Std. 5 Min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 Std. 35 Min
Minestrone, Pork Roll with Vegetables, Steamed Raspberry Puddings, Berry Muffins
1 Std. 40 Min
Pea Quiche
1 Std.
Arabian chicken with couscous
45 Min
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45 Min
Coconut Pie
1 Std. 35 Min
Creamed Cod
45 Min