Urządzenia i Akcesoria
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces60 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for serving50 g
-
50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm)stale bread roll cut in pieces (1-2 cm),50 g
-
frozen chopped spinach defrosted200 g
-
eggs4
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
onions cut in halves50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
700 g canned tomatoesripe tomatoes cut in pieces,700 g
-
fresh basil leaves6 - 8
-
water500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1654 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Pumpkin soup
35 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Steamed potato frittata
1 godz. 15 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Courgette and cod lasagne
1 godz.
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Baguette
3 godz. 45 min
Stir-fried vegetables
10 min
Apple cake
1 godz.
Courgette side dish
30 min