Urządzenia i Akcesoria
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces60 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for serving50 g
-
50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm)stale bread roll cut in pieces (1-2 cm),50 g
-
frozen chopped spinach defrosted200 g
-
eggs4
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
onions cut in halves50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
700 g canned tomatoesripe tomatoes cut in pieces,700 g
-
fresh basil leaves6 - 8
-
water500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1654 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min
Salmon Tartare
25 min
Courgette side dish
30 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Asparagus Stem Soup
55 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Easy apple pie
45 min
Cream of red pepper and ginger soup
50 min
Soy bolognese
40 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Spring Pea Green Soup
15 min