Urządzenia i Akcesoria
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces60 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for serving50 g
-
50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm)stale bread roll cut in pieces (1-2 cm),50 g
-
frozen chopped spinach defrosted200 g
-
eggs4
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
onions cut in halves50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
700 g canned tomatoesripe tomatoes cut in pieces,700 g
-
fresh basil leaves6 - 8
-
water500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1654 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Black-eyed bean stew with whole squid
5 godz. 15 min
Cod with citrus butter
50 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 godz.
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Bread stew with tomato and onion
Brak ocen
Mushroom pie
1 godz. 40 min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 godz. 30 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min