Urządzenia i Akcesoria
Split Pea Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
pork belly (cured, salted)100 g
-
cold water to soak
-
onions halved150 g
-
carrots cut into pieces (5 cm/2 in.)150 g
-
olive oil20 g
-
water900 g
-
lemon juice1 tsp
-
yellow split peas rinsed and drained250 g
-
celery leaves chopped20 g
-
dried bay leaf1
-
1 tbsp fresh savory, choppeddried savory1 tsp
-
salted herbs to season, to taste (see Tip)2 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
salt to season, to taste (see Tip)½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1006.8 mg
Białko
12.2 g
Kalorie
1192.7 kJ /
285.1 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
12.2 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Mulled Wine
Ninguna valoración
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Stir fried broccoli and carrots
12min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Classic Mashed Potatoes
50min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Creamy pea soup
40min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h