Urządzenia i Akcesoria
Split Pea Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
pork belly (cured, salted)100 g
-
cold water to soak
-
onions halved150 g
-
carrots cut into pieces (5 cm/2 in.)150 g
-
olive oil20 g
-
water900 g
-
lemon juice1 tsp
-
yellow split peas rinsed and drained250 g
-
celery leaves chopped20 g
-
dried bay leaf1
-
1 tbsp fresh savory, choppeddried savory1 tsp
-
salted herbs to season, to taste (see Tip)2 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
salt to season, to taste (see Tip)½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1006.8 mg
Białko
12.2 g
Kalorie
1192.7 kJ /
285.1 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
12.2 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Tomato Soup with Grilled Cheese
40 min
Curry potato soup
35 min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12 godz. 50 min
Pasta with lentils and sausage
35 min
Salted Herbs
15 min
Saskatoon Berry Jam
35 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 godz.
Versatile smooth soup
45 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Grisons Barley Soup
55 min