Urządzenia i Akcesoria
Tuna stew with potatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
500 g tuna belly, cut in chunksalbacore belly (skin and bones removed), cut in chunks500 g
-
garlic cloves3
-
cumin seeds1 tsp
-
salt1 tsp
-
liquid fish stock300 g
-
olive oil50 g
-
green peppers cut in pieces180 g
-
onions cut in quarters180 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
potatoes cut in pieces500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2051 kJ /
490 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 godz.
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Mapo Tofu
35 min
Spicy Asian Snow Peas
25 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Cauliflower Steaks
45 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Steamed Fish
30 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min