Urządzenia i Akcesoria
Tuna stew with potatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
500 g tuna belly, cut in chunksalbacore belly (skin and bones removed), cut in chunks500 g
-
garlic cloves3
-
cumin seeds1 tsp
-
salt1 tsp
-
liquid fish stock300 g
-
olive oil50 g
-
green peppers cut in pieces180 g
-
onions cut in quarters180 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
potatoes cut in pieces500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2051 kJ /
490 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Fish Stew
45 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 godz.
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Lentil and spinach soup
50 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Spinach and Cheese Soufflés
35 min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Salmon Miso Soup
30 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min