Urządzenia i Akcesoria
Tuna stew with potatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
500 g tuna belly, cut in chunksalbacore belly (skin and bones removed), cut in chunks500 g
-
garlic cloves3
-
cumin seeds1 tsp
-
salt1 tsp
-
liquid fish stock300 g
-
olive oil50 g
-
green peppers cut in pieces180 g
-
onions cut in quarters180 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
potatoes cut in pieces500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2051 kJ /
490 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
30 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Squid à la provençale
55 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Chicken casserole with saffron and orange
1 godz. 35 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 godz. 15 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min