Urządzenia i Akcesoria
Tuna stew with potatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
500 g tuna belly, cut in chunksalbacore belly (skin and bones removed), cut in chunks500 g
-
garlic cloves3
-
cumin seeds1 tsp
-
salt1 tsp
-
liquid fish stock300 g
-
olive oil50 g
-
green peppers cut in pieces180 g
-
onions cut in quarters180 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
potatoes cut in pieces500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2051 kJ /
490 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
45 min
Slow Cooked Beef and Artichokes
2 godz.
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 godz. 35 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min