Urządzenia i Akcesoria
Tuna stew with potatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
500 g tuna belly, cut in chunksalbacore belly (skin and bones removed), cut in chunks500 g
-
garlic cloves3
-
cumin seeds1 tsp
-
salt1 tsp
-
liquid fish stock300 g
-
olive oil50 g
-
green peppers cut in pieces180 g
-
onions cut in quarters180 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
potatoes cut in pieces500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2051 kJ /
490 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Dirty Rice
1 godz. 5 min
Chorizo and squid stew (TM6)
5 godz. 30 min
Chicken with couscous and saffron
1 godz. 15 min
Steamed potato frittata
1 godz. 15 min
Angolan fish stew (Calulu)
50 min
Penne pasta with tuna
35 min
Creamy Moroccan bean soup
35 min
Crostini with mushrooms and fontina
35 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Chicken with almonds and raisins
30 min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min