Urządzenia i Akcesoria
Tuna stew with potatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
500 g tuna belly, cut in chunksalbacore belly (skin and bones removed), cut in chunks500 g
-
garlic cloves3
-
cumin seeds1 tsp
-
salt1 tsp
-
liquid fish stock300 g
-
olive oil50 g
-
green peppers cut in pieces180 g
-
onions cut in quarters180 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
potatoes cut in pieces500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2051 kJ /
490 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45min
Spicy Pork with Tomatoes
35min
Creamed Cod
45min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Garlic Shrimp
35min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Tuna Pasta
30min