Urządzenia i Akcesoria
Russian salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
water (for steaming)600 g
-
eggs with shells3
-
potatoes cut into small cubes600 g
-
carrots diced150 g
-
100 g green peas, frozengreen peas, canned100 g
-
flat green beans sliced100 g
-
salt to taste½ tsp
-
canned tuna in oil200 g
-
mayonnaise300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.36 g
Kalorie
2269 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
44.73 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Wild Rice Pork Pilaf
1 godz. 10 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Whoopi's Lemon Granita
1 godz. 10 min
Beer Marinade
10 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Basil Peach Sorbet
10 min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Spanish tomato sauce
25 min