Urządzenia i Akcesoria
Russian salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
water (for steaming)600 g
-
eggs with shells3
-
potatoes cut into small cubes600 g
-
carrots diced150 g
-
100 g green peas, frozengreen peas, canned100 g
-
flat green beans sliced100 g
-
salt to taste½ tsp
-
canned tuna in oil200 g
-
mayonnaise300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.36 g
Kalorie
2269 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
44.73 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Ukrainian dressed herrings
1 godz.
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 godz.
Confetti Rice
45 min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 godz. 45 min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1 godz.
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 min
Baked spinach and eggs
35 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min