Urządzenia i Akcesoria
Russian salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
water (for steaming)600 g
-
eggs with shells3
-
potatoes cut into small cubes600 g
-
carrots diced150 g
-
100 g green peas, frozengreen peas, canned100 g
-
flat green beans sliced100 g
-
salt to taste½ tsp
-
canned tuna in oil200 g
-
mayonnaise300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.36 g
Kalorie
2269 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
44.73 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Brak ocen
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Scandinavian Brunch
Brak ocen
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Veal fillet with mirabelle plums
1 godz. 50 min
Russian Beetroot Salad
1 godz. 10 min
Ukrainian borscht
35 min
Potato goulash
1 godz.
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 min
Borscht
50 min