Urządzenia i Akcesoria
Sesame salmon and pea soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger sliced (3 mm)20 g
-
garlic clove1
-
honey70 g
-
sesame oil10 g
-
soy sauce70 g
-
600 g frozen salmon fillets, skinless, thawed, cut in pieces (approx. 3 cm x 5 cm x 2 cm)fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (approx. 3 cm x 5 cm x 2 cm)600 g
-
onions cut in half80 g
-
vegetable oil30 g
-
frozen green peas500 g
-
water400 g
-
coconut milk200 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
toasted sesame seeds5 tbsp
-
50 g lettuce, thinly sliced (5 mm)microgreens50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1362.1 mg
Białko
43 g
Kalorie
3111.1 kJ /
743.6 kcal
Tłuszcz
43.4 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Beer Marinade
10 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Lemon grass beef salad
30 min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Chicken with almonds and raisins
30 min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Pumpkin Chicken Brown Rice
50 min