
Urządzenia i Akcesoria
Lentil and spinach soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into quarters50 g
-
carrots peeled and cut into slices (0.5 cm)50 g
-
celery leaves washed and dried50 g
-
dried lentils250 g
-
dried bay leaf1
-
vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
water1000 g
-
olive oil50 g
-
fresh spinach leaves washed and dried200 g
-
rice (cooking time 16 minutes)160 g
-
salt½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
451 kcal /
1887 kJ
Białko
18.8 g
Tłuszcz
13.7 g
Węglowodany
67.3 g
Błonnik
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sensational Soups
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria