
Urządzenia i Akcesoria
Kompot z suszu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
wody1500 g
-
goździków5
-
laska cynamonu1
-
gałki muszkatołowej, mielonej1 - 2 szczypty
-
suszonych owoców (jabłka, gruszki, morele)200 g
-
śliwek suszonych, bez pestek300 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
183.2 kcal /
766.5 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
0.5 g
Węglowodany
40.8 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
18.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Świąteczny poncz
15 min
Barszcz na zakwasie z uszkami
123 godz. 50 min
Wigilijna kapusta z grzybami
1 godz. 20 min
Korzenny śledź z jabłkiem
2 godz. 30 min
Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)
3 godz. 5 min
Karp w migdałowej panierce
1 godz. 40 min
Wigilijna kapusta z grochem
2 godz. 20 min
Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)
3 godz. 20 min
Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)
3 godz. 20 min
Gotowanie i farbowanie jajek na żółto (kurkumą)
3 godz. 20 min
Sałatka jarzynowa na Varomie
50 min
Kutia
24 godz. 50 min