Urządzenia i Akcesoria
Jajka faszerowane łososiem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
16 sztuk
Składniki
-
10 g koperku, świeżego tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
-
400 g wody
-
8 jajek
-
80 g wędzonego łososia pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji
-
30 g majonezu
-
1 szczypta soli (opcjonalnie)
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
80.4 mg
Białko
4 g
Kalorie
225.3 kJ /
53.9 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Śledzie w kożuchu
1 Std.
Różowe jajka faszerowane pastą z szynki
1 Std. 50 Min
Warstwowa sałatka śledziowa z groszkiem i papryką
3 Std. 30 Min
Śledzie po japońsku
45 Min
Śledzie po kaszubsku
13 Std. 45 Min
Biała kiełbasa z konfiturą cebulową
1 Std. 10 Min
Jajka faszerowane ziołami
45 Min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 Min
Jajka faszerowane awokado
40 Min
Warstwowa sałatka śledziowa
2 Std. 45 Min
Łosoś w galarecie
3 Std. 50 Min
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 Min