Jajka faszerowane łososiem

Jajka faszerowane łososiem

4.5 496 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
16 sztuk

Składniki

  • 10 g koperku, świeżego tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 400 g wody
  • 8 jajek
  • 80 g wędzonego łososia pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 30 g majonezu
  • 1 szczypta soli (opcjonalnie)
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 53.9 kcal / 225.3 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 0.2 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 80.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...