Urządzenia i Akcesoria
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
10 porcji
Składniki
-
600 g wody
-
500 g piersi z kurczaka, bez skóry pokrojonej na 3 cm kawałki
-
1 - 1 ½ łyżeczki soli
-
1 - 1 ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
60 g czerwonej cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
5 g koperku, świeżego tylko liście
-
70 g korniszonów przekrojonych na pół
-
3 jajka ugotowane na twardo przekrojone na pół
-
80 g majonezu
-
20 g jogurtu naturalnego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
381.4 mg
Białko
13 g
Kalorie
560.2 kJ /
133.8 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MAJÓWKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 godz.
Pomidorowy serek topiony
1 godz.
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta z wędliny
10 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min