Urządzenia i Akcesoria
Smoked Haddock and Spinach Tart
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
milk cold50 g
Filling
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
smoked haddock300 - 350 g
-
whole milk1300 g
-
onions finely sliced (2 mm)150 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter diced10 g
-
fresh spinach leaves300 g
-
water50 g
Cooking
-
medium eggs 1 separated3
-
double cream100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.8 g
Kalorie
2672 kJ /
639 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Risotto
40 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 godz. 40 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Creamed Cod
45 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.