Urządzenia i Akcesoria
Smoked Haddock and Spinach Tart
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
milk cold50 g
Filling
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
smoked haddock300 - 350 g
-
whole milk1300 g
-
onions finely sliced (2 mm)150 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter diced10 g
-
fresh spinach leaves300 g
-
water50 g
Cooking
-
medium eggs 1 separated3
-
double cream100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.8 g
Kalorie
2672 kJ /
639 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 godz. 10 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Rhubarb Crumble
55 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min