Urządzenia i Akcesoria
Pears in Spiced Red Wine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
red wine fruity (e.g. Beaujolais)500 g
-
sugar100 g
-
honey1 tsp
-
cinnamon sticks2
-
cloves3
-
ripe pears peeled, quartered and cored800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2 godz. 30 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min