Urządzenia i Akcesoria
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Chickpea Flatbread
-
dried chickpeas280 g
-
water200 g
-
olive oil plus extra for greasing50 g
-
salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
sesame seeds1 Tbsp
Curried Vegetable Dip
-
olive oil30 g
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
curry powder1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
aubergines cut in cubes (1 cm)100 g
-
courgettes cut in cubes (1 cm)100 g
-
tinned chopped tomatoes80 g
-
salt½ tsp
-
fresh coriander leaf roughly chopped1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
2011 kJ /
480 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
12.3 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Oat Bake
1 godz. 15 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1 godz.
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 min
Green Goodness Soup
10 min
Sesame and Chia Seed Loaf
2 godz. 20 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1 godz. 35 min
Raw Chocolate Snaps
1 godz. 5 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Tortilla with Spanish Salsa
1 godz. 10 min
Almond and Coconut Corners
1 godz. 20 min