Broad Bean and Chickpea Falafels
TM6 TM5

Broad Bean and Chickpea Falafels

3.4 (17 ocen)

Składniki

  • 280 g fresh broad beans
    lub frozen broad beans (see tip)
  • 500 g water
  • 1 Tbsp coriander seeds
  • 1 Tbsp cumin seeds
  • 1 garlic clove
  • 80 g onions, quartered
  • 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 5 g fresh mint leaves
  • 240 g tinned chickpeas, drained and rinsed (1 x 400 g tin)
  • 1 Tbsp sesame seeds
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • ½ tsp ground black pepper, or to taste
  • ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
  • plain flour, for dusting
    lub gram flour, for dusting
  • olive oil, for frying
  • 1 lime, cut in wedges, for serving

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1190 kJ / 285 kcal
Białko
12.8 g
Węglowodany
27.7 g
Tłuszcz
13.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy