Urządzenia i Akcesoria
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
Przygotowanie 1 godz. 20 min
Czas całkowity 13 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Chimichurri Sauce
-
garlic cloves4
-
shallots halved100 g
-
fresh coriander thick stalks removed20 g
-
fresh parsley thick stalks removed20 g
-
dried oregano2 Tbsp
-
olive oil200 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice35 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
pork fillets (approx. 1000 g)2
Rice Salad and Pork Fillet
-
fresh parsley leaves15 g
-
olive oil90 g
-
pickled capers drained60 g
-
lemon juice60 g
-
coarse salt flakes2 Tbsp
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
long grain rice250 g
-
courgettes cut in small cubes400 g
-
carrots cut in small cubes300 g
-
red pepper cut in small cubes1
-
yellow pepper cut in small cubes1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
3443 kJ /
822 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise Sauce
20 min
Sweet Chilli Chicken with Slaw
2 godz.
Caesar Salad
30 min
Steak au Poivre
20 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 godz. 10 min
Brown Rice Salad with Trout
35 min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1 godz. 15 min