![Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1f514160-9608-4c1b-9e16-b3137e1715fa/Derivates/9519d8e5-6137-48ba-a782-7d5ed250c504.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chimichurri Sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g shallots, halved
- 20 g fresh coriander, thick stalks removed
- 20 g fresh parsley, thick stalks removed
- 2 Tbsp dried oregano
- 200 g olive oil
- 60 g white wine vinegar
- 35 g lemon juice
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 2 pork fillets (approx. 1000 g)
Rice Salad and Pork Fillet
- 15 g fresh parsley leaves
- 90 g olive oil
- 60 g pickled capers, drained
- 60 g lemon juice
- 2 Tbsp coarse salt flakes
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 250 g long grain rice
- 400 g courgettes, cut in small cubes
- 300 g carrots, cut in small cubes
- 1 red pepper, cut in small cubes
- 1 yellow pepper, cut in small cubes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3443 kJ / 822 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Błonnik
- 4.5 g
Alternatywne przepisy
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3hod. 5min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2sa 10 dk
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 dk
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
American Style Blue Cheese Dressing
5 Min
Pulled Pork and Cider Rolls
1h
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min