Urządzenia i Akcesoria
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 48 godz.
2 portions
Składniki
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
fresh dill leaves20 g
-
coarse sea salt120 g
-
caster sugar80 g
-
vodka15 g
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
salmon fillet, fresh boneless, skin on (approx. 300 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh dill leaves (approx. 5 g)1 bunch
Buckwheat Blinis
-
buckwheat flour100 g
-
water150 g
-
baking powder1 tsp
-
medium egg1
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
salted butter for cooking20 g
Garnish
-
olive oil35 g
-
lemon juice15 g
-
white balsamic vinegar15 g
-
honey10 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
rocket salad20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
3831 kJ /
902 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Węglowodany
76.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise Sauce
20 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Tartare Sauce
10 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40 min
Baked Peaches with Meringue Topping
40 min
Béarnaise Sauce
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 godz. 25 min
Aïoli
5 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min