Urządzenia i Akcesoria
Cassoulet with Duck and Extra Veg
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
duck breasts, skinless (approx. 180 g each)2
-
olive oil4 Tbsp
-
garlic cloves2
-
leek white part only, sliced 2 cm (approx. 150 g)1
-
carrots sliced 1 cm (approx. 100 g)2
-
celery stalk sliced 1 cm (approx. 60 g)1
-
courgette sliced 1 cm (approx. 200 g)1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
bay leaves2
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water hot300 g
-
tinned cannellini beans (2 x 400 g tins, drained)480 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1702 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Ratatouille
40 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min