Urządzenia i Akcesoria
Cassoulet with Duck and Extra Veg
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
duck breasts, skinless (approx. 180 g each)2
-
olive oil4 Tbsp
-
garlic cloves2
-
leek white part only, sliced 2 cm (approx. 150 g)1
-
carrots sliced 1 cm (approx. 100 g)2
-
celery stalk sliced 1 cm (approx. 60 g)1
-
courgette sliced 1 cm (approx. 200 g)1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
bay leaves2
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water hot300 g
-
tinned cannellini beans (2 x 400 g tins, drained)480 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1702 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Seafood Risotto
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Lamb and Green Bean Casserole
1 godz. 10 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Lamb Stew
50 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min