Urządzenia i Akcesoria
Cassoulet with Duck and Extra Veg
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
duck breasts, skinless (approx. 180 g each)2
-
olive oil4 Tbsp
-
garlic cloves2
-
leek white part only, sliced 2 cm (approx. 150 g)1
-
carrots sliced 1 cm (approx. 100 g)2
-
celery stalk sliced 1 cm (approx. 60 g)1
-
courgette sliced 1 cm (approx. 200 g)1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
bay leaves2
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water hot300 g
-
tinned cannellini beans (2 x 400 g tins, drained)480 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1702 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Lamb with Couscous
50 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Ratatouille
40 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
One-pot Moussaka
30 min
Seafood Risotto
40 min