Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade

Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade

4.7 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
8 portions

Składniki

Olive Tapenade
  • pitted black olives
    50 g
  • green olives, pitted
    50 g
  • sun-dried tomatoes drained
    2
  • pickled capers drained
    1 Tbsp
  • fresh basil leaves
    5
  • smoked paprika
    2 pinches
  • balsamic vinegar
    1 tsp
Tortilla
  • Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
    50 g
  • red onion quartered
    80 g
  • olive oil plus extra for greasing
    1 Tbsp
  • garlic cloves
    2
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • water
    500 g
  • new potatoes peeled, cut in halves lengthways and cut in slices (0.5 cm)
    200 g
  • fresh mushrooms (opcjonalnie) cleaned and sliced
    40 - 60 g
  • red pepper deseeded and cut in strips (0.5 cm)
    80 g
  • paprika
    ½ tsp
  • fine sea salt to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ - ½ tsp
  • large eggs
    6
  • whole milk
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 164 kcal / 687 kJ
Białko 9.7 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 5.6 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...