Urządzenia i Akcesoria
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
10 slices
Składniki
Cake
-
pecan nut halves plus extra for decorating80 g
-
soft dark brown sugar190 g
-
dairy-free spread100 g
-
tinned coconut milk150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
-
red apple (approx 100 g), cored, quartered1
-
self-raising flour250 g
-
vegetable oil plus extra for greasing120 g
-
ground linseeds mixed with 5 Tbsp water2 Tbsp
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
Cashew Cream Frosting
-
cashew nuts240 g
-
sugar10 g
-
coconut oil50 g
-
tinned coconut milk100 g
-
natural vanilla extract½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
10 g
Kalorie
2680 kJ /
644 kcal
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 godz. 20 min
Vegan Butter
2 godz.
Vegan Gingerbread Trifle with Cherries
20 min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Courgette and Cocoa Cake
24 godz.
Chickpea Pancakes
20 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Vegan Brownies
2 godz. 40 min
Persian Love Cake
1 godz. 15 min
Cinnamon Stars (German)
1 godz. 30 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min