Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
TM6 TM5

Salted Caramel Pecan Parsnip Cake

4.0 (23 oceny)

Składniki

Cake

  • 80 g pecan nut halves, plus extra for decorating
  • 190 g soft dark brown sugar
  • 100 g dairy-free spread
  • 150 g tinned coconut milk
  • ½ tsp fine sea salt
  • 250 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 1 red apple (approx 100 g), cored, quartered
  • 250 g self-raising flour
  • 120 g vegetable oil, plus extra for greasing
  • 2 Tbsp ground linseeds, mixed with 5 Tbsp water
  • 1 tsp baking powder
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ½ tsp ground nutmeg

Cashew Cream Frosting

  • 240 g cashew nuts
  • 10 g sugar
  • 50 g coconut oil
  • 100 g tinned coconut milk
  • ½ tsp natural vanilla extract

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
2680 kJ / 644 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
47 g
Tłuszcz
45 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy