Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g di carne di coniglio a pezzi
- 100 g di cipolla a pezzi
- 50 g di carota
- 30 g di gambo di sedano
- 60 g di burro
- 300 g di acqua
- 50 g di vino bianco
- 200 g di pancetta affumicata a cubetti
- 1 fegatino di coniglio a pezzi
- 2 foglie di alloro secche
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2351 kJ / 562 kcal
- Białko
- 55.9 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 36.5 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Coniglio alla mediterranea
50 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Coniglio alla siciliana
1小时 20 分钟
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Agnello in umido
1小时 20 分钟
Coniglio alla ligure
3小时 20 分钟
Coniglio stufato
1h 10min
Spezzatino di reale alle olive
1小时 20 分钟
Coniglio in porchetta
1小时 20 分钟