
Urządzenia i Akcesoria
Zuppetta di crostacei
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
canocchie lavate sotto acqua corrente fredda8
-
gamberoni giganti freschi lavati sotto acqua corrente fredda8
-
scampi lavati sotto acqua corrente fredda8
-
spicchio di aglio1
-
peperoncino rosso1
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate1 mazzetto
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di polpa di pomodoro500 g
-
di acqua50 g
-
di vino bianco100 g
-
di pane8 fettine
Wartości odżywcze na 4 porzioni
Kalorie
1656 kcal /
6929 kJ
Białko
103.6 g
Tłuszcz
35.4 g
Węglowodany
24.6 g
Błonnik
20.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Secondi di pesce
50 Przepisów
Włochy
Włochy