Tacchino porchettato con contorno di patate

Tacchino porchettato con contorno di patate

4.3 58 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

  • cosciotto di tacchino, senza pelle (800 g)
    1
  • spicchi di aglio
    2
  • di pepe macinato fresco + q.b.
    1 pizzico
  • di pancetta affumicata a fette
    100 g
  • di rosmarino gli aghi lavati e asciugati
    5 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di acqua
    1300 g
  • di patate piccole sbucciate
    400 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 381 kcal / 1595 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...