Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cosciotto di tacchino, senza pelle (800 g)
- 2 spicchi di aglio
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di pancetta affumicata a fette
- 5 rametti di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1300 g di acqua
- 400 g di patate piccole sbucciate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1595 kJ / 381 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo alla cacciatora
50min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1h 40min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Costine in umido
1 godz. 20 min