
Urządzenia i Akcesoria
Tacchino porchettato con contorno di patate
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porzioni
Składniki
-
cosciotto di tacchino, senza pelle (800 g)1
-
spicchi di aglio2
-
di pepe macinato fresco + q.b.1 pizzico
-
di pancetta affumicata a fette100 g
-
di rosmarino gli aghi lavati e asciugati5 rametti
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di acqua1300 g
-
di patate piccole sbucciate400 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
381 kcal /
1595 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le carni bianche
10 Przepisów
Włochy
Włochy