Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 patate grosse, pelate e tagliate a metà nel senso della lunghezza
- 2 patate medie, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 100 g di carote, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di sale grosso
- 8 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 30 g di tartufo nero fresco + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di scamorza a tocchetti (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2286.8 kJ / 546.6 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 65.4 g
- Tłuszcz
- 21.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.3 g
- Błonnik
- 13.2 g
- Sód
- 428.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spinaci filanti
40min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 Min
Zucchine ripiene
1h 10 min
Terrina di verdure e uova
3h 20min
Pennette ai legumi e tocchetti di pollo
55min
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50 Min
Pasticcio di Biltong, funghi e feta
1h 10 min
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Contorno di funghi cremosi
35min
Fagottini di melanzane
1h 45min
Braciole pugliesi
1 Std.