Diamanti al cioccolato

Diamanti al cioccolato

3.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
15 porzioni

Składniki

Impasto
  • 200 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 25 g di cacao amaro in polvere
  • 200 g di zucchero
  • 200 g di burro morbido a pezzi
  • 1 uovo sbattuto (utilizzare 25 g per l'impasto conservando il restante)
Termine della preparazione
  • 50 - 100 g di zucchero di canna

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 236 kcal / 987 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 31.4 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...