Diamanti al cioccolato
TM31 TM5 TM6

Diamanti al cioccolato

3.5 (2 oceny)

Składniki

Impasto

  • 200 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 25 g di cacao amaro in polvere
  • 200 g di zucchero
  • 200 g di burro morbido a pezzi
  • 1 uovo sbattuto (utilizzare 25 g per l'impasto conservando il restante)

Termine della preparazione

  • 50 - 100 g di zucchero di canna

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
987 kJ / 236 kcal
Białko
2.5 g
Węglowodany
31.4 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy