Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache al cioccolato fondente
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 15 g di burro
- 1 cucchiaino di miele
- 75 g di cioccolato fondente (70% di cacao) senza zucchero, a pezzi 2-3 cm
Baci di dama
- 120 g di farina di mandorle
- 150 g di farina 00
- 30 g di stevia
- 2 pizzichi di sale o di sale rosa dell'Himalaya
- 80 g di olio di semi di mais
- 20 g di acqua
- 40 g di malto di orzo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 586 kJ / 140 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baci di dama
1h 30min
Biscottini alle mandorle
35 min
Torta deliziosa di mandorle
9h
Panini dell'imperatore (Kaisersemmeln)
16 Std.
Pasta sfoglia veloce
2 Std.
Muffin dell'Alto Adige
40min
Salatini vegetariani
50 min
Torta di tagliolini
4h
Dolcetti semplici mandorle e cioccolato
5h 40min
Taralli dolci al profumo esotico
1h 30min
Crostata integrale alle fragole
1 godz. 5 min
Biscotti classici (senza zucchero)
1 godz.