Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta sablé
- 65 g di burro
- 60 g di zucchero semolato
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 95 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
Impasto genoise
- 2 uova
- 70 g di zucchero semolato
- 10 g di burro
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 50 g di farina tipo 00
- 185 g di confettura di cocco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1639 kJ / 392 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 50.5 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1 godz. 30 min
Fantasia di nocciole
1 Std. 35 Min
Mini soufflé
1 godz. 15 min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50 min
Cacaruozze
3 godz.
Galette des rois al limone
2h 30min
Torta pazientina
3 godz. 55 min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Brak ocen
Schiacciata integrale ai pomodori
45 min
Girandole di magro
1 godz. 5 min