
Urządzenia i Akcesoria
Briochele
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 6 godz.
12 pezzi
Składniki
Pasta sfoglia
-
di farina tipo 00 + q.b.250 g
-
di burro a pezzi200 g
-
di sale5 g
-
di lievito di birra disidratato (circa 7 g)1 bustina
-
di acqua100 g
Terminare la preparazione
-
mozzarella ciliegina q.b. per decorare
-
carote pelate e a rondelle q.b. per decorare
-
olive nere a metà q.b. per decorare
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
237 kcal /
997 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
16.3 g
Węglowodany
18.3 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Divertirsi in cucina
10 Przepisów
Włochy
Włochy