
Urządzenia i Akcesoria
Millefoglie all'albicocca
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni
Składniki
Zucchero vanigliato
-
50 g di zucchero
-
½ stecca di vaniglia i semini estratti
Pasta sfoglia
-
150 g di farina tipo 00
-
150 g di burro congelato a pezzi
-
75 g di acqua
-
1 pizzico di sale
Farcitura
-
250 g di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
-
200 g di albicocche a dadini
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
428 kcal /
1783 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fantasia di frutta
11 Przepisów
Włochy
Włochy