Millefoglie all'albicocca

Millefoglie all'albicocca

4.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni

Składniki

Zucchero vanigliato
  • di zucchero
    50 g
  • stecca di vaniglia i semini estratti
    ½
Pasta sfoglia
  • di farina tipo 00
    150 g
  • di burro congelato a pezzi
    150 g
  • di acqua
    75 g
  • di sale
    1 pizzico
Farcitura
  • di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
    250 g
  • di albicocche a dadini
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 428 kcal / 1783 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...