![Millefoglie all'albicocca Millefoglie all'albicocca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/305A4C4C-E7C8-4EEA-B2D0-13687EB68B64/Derivates/E538C3A4-749F-495A-92A6-0B1962549642.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zucchero vanigliato
- 50 g di zucchero semolato
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
Pasta sfoglia
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di burro, congelato a pezzi
- 75 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
- 200 g di albicocche, a dadini
- 20 g di zucchero a velo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1783 kJ / 428 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes ai gamberi e crescione
1h 30min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Ninguna valoración
Torta Bimby®
1 Std. 50 Min
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Aceto aromatizzato alla menta
20p
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 godz. 30 min
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Cheesecake banane e frutti rossi (senza lattosio)
1 Std. 40 Min
"Finta" cheesecake
1h 55min
Torta Bimby® al cocco e more
1 Std. 15 Min
Crêpes tropicali
40p
Sacher Torte
2h 30min