
Urządzenia i Akcesoria
Millefoglie all'albicocca
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni
Składniki
Zucchero vanigliato
-
di zucchero50 g
-
stecca di vaniglia i semini estratti½
Pasta sfoglia
-
di farina tipo 00150 g
-
di burro congelato a pezzi150 g
-
di acqua75 g
-
di sale1 pizzico
Farcitura
-
di panna (min. 30% di grassi) molto fredda250 g
-
di albicocche a dadini200 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
428 kcal /
1783 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fantasia di frutta
11 Przepisów
Włochy
Włochy