
Urządzenia i Akcesoria
Insalata di riso con seppie e patate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni
Składniki
-
1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
-
1200 g di acqua salata
-
300 g di seppioline pulite. I tentacoli e la sacca a striscioline
-
300 g di riso Parboiled (cottura 14 min.)
-
400 g di patate pelate e a cubetti (circa 1 cm)
-
1 pizzico di sale
-
1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
-
300 g di maionese
-
1 cucchiaino di succo di limone
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
649.5 kcal /
2717.5 kJ
Białko
14.2 g
Tłuszcz
42 g
Węglowodany
51.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
531.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pausa pranzo?
10 Przepisów
Włochy
Włochy