Insalata di riso con seppie e patate
TM31 TM5 TM6

Insalata di riso con seppie e patate

4.3 (12 ocen)

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
  • 1200 g di acqua salata
  • 300 g di seppioline, pulite. I tentacoli e la sacca a striscioline
  • 300 g di riso Parboiled (cottura 14 min.)
  • 400 g di patate, pelate e a cubetti (circa 1 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 300 g di maionese
  • 1 cucchiaino di succo di limone

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2717.5 kJ / 649.5 kcal
Białko
14.2 g
Węglowodany
51.7 g
Tłuszcz
42 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Błonnik
1.8 g
Sód
531.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy