Insalata di riso con seppie e patate

Insalata di riso con seppie e patate

4.3 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 1200 g di acqua salata
  • 300 g di seppioline pulite. I tentacoli e la sacca a striscioline
  • 300 g di riso Parboiled (cottura 14 min.)
  • 400 g di patate pelate e a cubetti (circa 1 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 300 g di maionese
  • 1 cucchiaino di succo di limone

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 649.5 kcal / 2717.5 kJ
Białko 14.2 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 51.7 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Sód 531.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...