Wersje kompatybilne
Costolette di agnello con purè di patate e spinaci
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di costolette di agnello
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di latte
- 100 g di spinaci baby freschi
- 30 g di burro a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2476.8 kJ / 592 kcal
- Białko
- 49.6 g
- Węglowodany
- 47.8 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50 Min
Uova in camicia con pancetta e peperoni arrostiti
35 Min
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1h 30min
Zuppa di muscoli
45 Min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55min
Zuppa di vongole e uova
40min
Stufato di agnello con paprika
50 Min
Manzo alla borgognona
1h 35min
Salmone in tocchi con salsa mousseline
45 Min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1h 35min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 Min