Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di bocconcini di carne di agnello
- 1 - 2 bulbi di finocchio (500 g circa)
- 750 g di acqua
- 100 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 stecca di cannella piccola
- ¼ cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaio di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1183 kJ / 283 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1h
Seppioline ai cavoletti di Bruxelles
1 godz. 5 min
Coniglio in umido
1h 25min
Pollo al limone
50min
Stufato di vitello e verdure all'austriaca a Cottura Lenta
2 godz. 45 min
Seppioline al vino bianco
25 Min
Pollo alla romana
1h 10min
Zuppa di cozze
1h
Galletto ripieno con funghi e salsiccia
1h 20min
Zuppa di pollo alla messicana
50min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 godz. 5 min
Coniglio stufato
1h 10min