Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di bocconcini di carne di agnello
- 1 - 2 bulbi di finocchio (500 g circa)
- 750 g di acqua
- 100 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 stecca di cannella piccola
- ¼ cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaio di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1183 kJ / 283 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Spezzatino di manzo alla catalana
2 Std.
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Coniglio in umido
1h 25min
Scottiglia
1 Std. 30 Min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Straccetti di pollo alla maionese verde
35min
Polpo in rosso
35min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Manzo con olive e peperoni
35min