Stufato di agnello con finocchi

Stufato di agnello con finocchi

4.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • di bocconcini di carne di agnello
    600 g
  • bulbi di finocchio (500 g circa)
    1 - 2
  • di acqua
    750 g
  • di cipolla a pezzi
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • stecca di cannella piccola
    1
  • di semi di finocchio
    ¼ cucchiaino
  • di succo di limone
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 283 kcal / 1183 kJ
Białko 18.5 g
Tłuszcz 22.4 g
Węglowodany 1.8 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...