Involtini di spigola

Involtini di spigola

4.2 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di pane raffermo a pezzi
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
  • 5 foglie di basilico fresco lavate e asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 15 g di pecorino grattugiato
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 4 filetti di spigola (branzino)
  • 4 fette di speck Alto Adige IGP
  • 50 g di pancetta affumicata a cubetti
  • 400 g di zucchine a rondelle
  • 50 g di vino bianco secco
  • 200 g di acqua
  • 1 pizzico di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 41 g
Kalorie 1895 kJ / 453 kcal
Tłuszcz 27.2 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 11.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...