Urządzenia i Akcesoria
Creamy White Beans and Leeks
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces450 g
-
olive oil30 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
white wine50 g
-
tinned butter beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)450 g
-
crème fraîche50 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
653 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Asparagus Risotto
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min