Urządzenia i Akcesoria
Creamy White Beans and Leeks
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces450 g
-
olive oil30 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
white wine50 g
-
tinned butter beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)450 g
-
crème fraîche50 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
653 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min