Urządzenia i Akcesoria
Pearl Barley and White Bean Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Spice Paste
-
fresh parsley leaves20 g
-
almonds20 g
-
breadcrumbs20 g
-
olive oil60 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Stew
-
savoy cabbage cored, cut in pieces300 g
-
red onions halved300 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, oil reserved50 g
-
water1000 g
-
pearl barley120 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only½ bunch
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.2 g
Kalorie
1334 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Vegetarian Chilli
35 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min