Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 - 600 g tinned butter beans, rinsed and drained
- 100 g red peppers, quartered
- 100 g green peppers, quartered
- 100 g onions, quartered
- 70 g black olives, pitted, halved
- 50 g olive oil
- 40 g sherry vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1369 kJ / 327 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 17.6 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Błonnik
- 5.6 g
Alternatywne przepisy
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Superfood Salmon Salad
1sa 5 dk
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Squash and Broccoli Salad
35min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min