Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper

Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper

3.9 39 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • water
    1200 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • cavolo nero whole leaves, stalks removed and reserved
    200 g
  • garlic clove
    1
  • anchovy fillets, in oil drained
    2
  • lemon finely grated zest only
    1
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    35 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)
    480 g
  • preserved red peppers sliced (1 cm)
    200 g
  • olive oil
    2 Tbsp
  • sea bass fillets (approx. 90 g each)
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 471 kcal / 1960 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 20 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 1225 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...