Urządzenia i Akcesoria
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water1200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cavolo nero whole leaves, stalks removed and reserved200 g
-
garlic clove1
-
anchovy fillets, in oil drained2
-
lemon finely grated zest only1
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling35 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
preserved red peppers sliced (1 cm)200 g
-
olive oil2 Tbsp
-
sea bass fillets (approx. 90 g each)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1225 mg
Białko
29 g
Kalorie
1960 kJ /
471 kcal
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min