Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Butternut Squash with Feta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
butternut squash halved lengthways1
-
olive oil1 Tbsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped1 sprig
-
water400 g
-
quinoa200 g
-
garlic clove1
-
red onion quartered (approx. 100 g)1
-
celery stalk cut in pieces (approx. 75 g)1
-
carrot cut in pieces (approx. 75 g)1
-
sweetcorn cob kernels only1
-
ground cumin½ tsp
-
currants20 g
-
toasted pine nuts30 g
-
fresh coriander leaves and stems, chopped1 - 2 sprigs
-
Tamari sauce2 tsp
-
sunflower seeds for sprinkling2 Tbsp
-
feta cheese for crumbling70 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1964 kJ /
467 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min