Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Butternut Squash with Feta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
butternut squash halved lengthways1
-
olive oil1 Tbsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped1 sprig
-
water400 g
-
quinoa200 g
-
garlic clove1
-
red onion quartered (approx. 100 g)1
-
celery stalk cut in pieces (approx. 75 g)1
-
carrot cut in pieces (approx. 75 g)1
-
sweetcorn cob kernels only1
-
ground cumin½ tsp
-
currants20 g
-
toasted pine nuts30 g
-
fresh coriander leaves and stems, chopped1 - 2 sprigs
-
Tamari sauce2 tsp
-
sunflower seeds for sprinkling2 Tbsp
-
feta cheese for crumbling70 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1964 kJ /
467 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min