Urządzenia i Akcesoria
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
red quinoa50 g
-
water1000 g
-
onions halved50 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
rice (e.g. basmati, long grain)40 g
-
ground cumin plus extra for serving1 tsp
-
Swiss chard white stalks removed, torn in pieces300 g
-
liquid vegetable stockchicken stock (opcjonalnie)600 - 700 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
lemon juice only½
-
tinned black beans rinsed, drained100 g
-
natural yoghurt100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.2 g
Kalorie
115.8 kJ /
27.7 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Detoxifying Thai Soup
25 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min